Uitleg

Uitleg

Even voorstellen : Nancy De Marie

Ik ben Nancy, 45 jaar, oprichter & eigenaar van dans & conditiecentrum RHYTHM NATION in Ternat. Ik heb vele passies, waaronder dans, fotografie, groepslessen, gezondheid en ook Yoga lessen geven. 

Of althans de YOGA manier waar ik mezelf het beste bij voel: 

RN Yoga (RHYTHM NATION Yoga). Gecreëerd uit de verschillende Yoga vormen die ik volgde, bestudeerde en waaruit ik de dingen haalde die het best bij mijn leven, mijn visie passen.

Ook ben ik actief in het onderwijs als leerkracht lichamelijke opvoeding. Afi, een 10 jarige bloem, is mijn dochter. Kinderen laten stralen, zich goed laten voelen en positief benaderen is al jaren mijn stokpaardje. 

Omdat ik merk dat kinderen écht een rustmoment nodig hebben in hun leven, creëerde ik deze RN KINDER YOGA OP SCHOOL.


Omdat ze het nodig hebben ...

In deze workshop zal ik de lagere school leerlingen leren hoe ze zichzelf tot rust kunnen brengen als ze het echt nodig hebben. Een stilte moment creëeren voor zichzelf, … heel moeilijk, maar het kan lukken. Ik probeer hen mindfulness op kindermaat bij te brengen.  Het gaat over vriendschappen, liefde, verdriet, .. grote emoties leren ontvangen en ook loslaten = Mindfulness. Mijn focus zal ook naar de kinderen gaan die het écht nodig hebben. Kinderen die de innerlijke rust niet kunnen vinden, niet op school, noch thuis. 

De kinderen leren ook een eigen NAMASTE kennen die ze zelf kunnen toepassen in de klas of thuis.

Ook evenwicht, een zonnegroet, samenwerken, mindfullness en relaxatie komen aan bod. Kortom, deze workshop zal een verandering teweeg brengen bij kind & leerkracht. Prachtig om zien!