CORONA UPDATE

CORONA UPDATE

CORONA UPDATE 11 (6/03/2021 - 6u30)

💚💚 Lieve mensen, EPIC dansers, RN sporters, RN lesgevers, ouders, sympathisanten, ... 💙💙

🥰WIJ HEBBEN PERSPECTIEVEN! 🥰

Ik schiet in actie met deze nieuwe wendingen en houd jullie héél snel op de hoogte! Volg onze website op deze pagina vanaf volgende week! https://www.rhythm-nation.be/nl/dansschool/corona-update

CORONA UPDATE 10 (27/02/2021 - 12u00)

Lokaal bestuur Ternat – Gemeentehuisstraat 21, 1740 Ternat
TERUG LES VOOR DEZELFDE GROEPEN ALS VOOR DE TERNAT LOCKDOWN VANAF WOE 10/3

TERNAT,26/02/2021

Activiteiten voor kinderen -13 jaar opgeschort tot en met 10 maart

Beste verenigingen,

De voorbije dagen is het aantal coronabesmettingen bij de kinderen in Ternat fors gestegen. Veel kinderen raakten besmet met het virus tijdens activiteiten buiten de schooluren. Het lokaal bestuur Ternat organiseerde een crisisoverleg en besliste om buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder de 13 jaar tot en met 10 maart op te schorten. Het verbod op activiteiten gaat in op zaterdag 27 februari.

Dit wil zeggen dat wij jullie vragen om geen activiteiten te organiseren voor kinderen jonger dan 13 jaar. We begrijpen dat dit een lastige maatregel is, maar alleen zo kunnen we het fors stijgend aantal coronabesmettingen bij kinderen indijken. Vanaf donderdag 11 maart mogen de activiteiten opnieuw doorgaan. Kinderen mogen uiteraard wel nog buiten spelen, maar ook voor hen geldt tot en met 10 maart het samenscholingsverbod: ze mogen met niet meer dan 4 tegelijk samenkomen.

Ook de gemeentelijke basisscholen De Kiem Wambeek en De Kiem Lombeek sluiten tot en met 10 maart de deuren. Kinderen krijgen de komende periode afstandsonderwijs. 

We vragen jullie om dit bericht alvast mee te delen aan jullie leden en roepen op om nog even vol te houden. Samen kunnen we het virus klein krijgen, maar dan moeten we nu nog even alle regels respecteren. Hopelijk kunnen we dan snel genieten van een mooie zomer vol sport- en cultuuractiviteiten.

Met vriendelijke groeten,

Koen VANHOLDERMichel VANDERHASSELT

Algemeen DirecteurBurgemeester

 

CORONA UPDATE 9 (1/2/2021 - 16u10)

Hallo allemaal, jullie hoorden het waarschijnlijk ook al over de nieuwe CORONA maatregelen die van start gaan op 1/2/2021 : 
bubbel van 10 sporters toegelaten + keuzes maken in verschillende hobby’s .-13 jarigen INDOOR, +13 jarigen voorlopig enkel OUTDOOR 

Om vele redenen, vooral organisatorische, is er het volgende beslist, zolang deze maatregelen gelden natuurlijk. Van zodra het mag
schakelen we over naar NORMAAL of betere alternatieven.
  1. 1. Alle LEVEL ONE én LEVEL UP groepen BLIJVEN op hun normale dansuurtjes les krijgen! Wij beschikken gelukkig over 3 zalen die wij hiervoor gaan gebruiken indien nodig. Wel graag bij je keuzehobby blijven aub. Enkel zo gaan wij ons kunnen evalueren!
  2. 2. De CUTIES kunnen op zaterdag blijven les volgen om 12u! We zullen hiervoor de 3 zalen inzetten. Mieke, Amber en Nancy zullen klaarstaan.
  3. 3. De breakdancers krijgen om 11u les op zaterdag ipv om 12u!
  4. 4. ALLE EPIC ONE & EPIC UP krijgen nu in de plaats van de normale lessen, online dansles (ZOOM) van REDGIE op DONDERDAG om 19u en/of van YANIS op vrijdag om 18u! Dit zullen 2 dansstijlen zijn die door iedereen te volgen zijn ... zij maken een nieuw dansje in 5 weken, nadien evaluaren we verder! Kiezen uit verschillende hobby’s is misschien iets makkelijker zo?

WAT NOG?

  • alle EPIC dansers mogen OOK deelnemen aan de SPORTIEVE ZOOM lessen op maandag/dinsdag of woensdag, zie webpagina!
  • OOK mogen zij op zondag zélf een groepje van max 10 samenstellen (RN dansers, dansers van dansjaar 2020/2021) en deelnemen aan de ZONDAG OUTDOOR lesjes RN 4 LOCKDOWN! Sport en dans in en rond de straten van Ternat. Zie ook uitleg op website! Inschrijven is belangrijk
  • Ook BLIJVEN we sterk de LOCKDOWN FACEBOOK pagina's updaten met de bewegingen van Redgie én Yanis! Zie links hier naartoe in CORONA UPDATE 5.
  • Op deze WEBSITE vind je de links naar de ZOOMS op “ZOOM LINKS” - op klikken en wij laten je binnen. Deelnemen mét camera is verplicht.
  • GEEN LESSEN tijdens de krokusvakantie!

Wij vinden dit ook allemaal niet prettig en zouden jullie gewoon het àllerliefste gewoon in de studio kunnen les geven op jullie eigen uurtje. Maar helaas, dat kàn en màg niet. Ik denk dat IEDEREEN hiervoor begrip kan opbrengen. Stimuleer jezelf, je kinderen, om deel te nemen! Redgie, Yanis, Amber, Lies en Nancy gaan het àllerbeste van zichzelf geven voor jullie een TOPles te geven! Sportief of dansant. Dit is ons antwoord op deze CORONA maatregelen …. Tot we terug in sàmen mogen voluit dansen! Houd jullie veilig! Nancy en het RN Team

CORONA UPDATE 8 (19/11/2020 - 17u00)

We mogen van de gemeenbte TERNAT INDOOR lesgeven voor kinderen van -13 jarigen!

WE STARTEN MORGEN AL! 20/11/2020

Vol je mee de  ONDERSTAANDE TABEL aub en HEEL goed VOLLEDIG lezen ... Begrijp dat ik onmogelijk iedereen afzonderlijk te woord kan staan voor extra uitleg. Ik moet de vooropgestelde richtlijnen volgen en hoop op deze manier het beste te doen. Houd de moed erin aub ... het wordt beter! 

 

CORONA UPDATE 7 (18/11/2020 - 10u30)

Jammer genoeg nog GEEN ENKELE danslessen die mógen doorgaan in Ternat! Zij gaan op donderdag op de gemeenteraad beslissen. Dus van zodra ik daar groen licht krijg krijgen jullie een CORONA UPDATE via deze webpagina.

Kom morgen zéker terug kijken!

CORONA UPDATE 6 (12/11/2020 - 12U00)

Normaal gezien mogen we vanaf volgende week maandag de DANSLESSEN voor de CUTIES, LEVEL ONE & LEVEL UP & BREAKDANCE terug opstarten! FINGERS CROSSED! 

EPIC ONE, EPIC UP & DANCE SPECIALS ... zie UPDATE VAN 10/11/2020 en sluit je zeker aan bij de groepen ONLINE

CORONA UPDATE 5 (10/11/2020 - 15u30)

LEVEL ONE & UP + Breakdance & RN CUTIES - Normaal gezien stopt de LOCKDOWN voor de -12 jarigen op donderdag 12/11/2020 en dàn herstarten we NU DONDERDAG àl‼️... MAAAAR ...
Ik denk dat we net zoals de scholen pas zullen mogen INDOOR dansen met LEVEL ONE & UP, BREAKDANCE & CUTIES vanaf dat de scholen terug open gaan. Maar hey ... ik heb géén glazen bol! Ik beslis dus NU ... dat de FB GROEPEN VAN DE LEVEL ONE & UP nog NIET OPEN gaan!

EPIC ONE & UP - Deze RN dansgroepen zullen nog NIET bij de versoepeling bij zijn vrees ik ... Rhythm Nation maakte twee FACEBOOK Pagina's aan waar er kan gedanst worden!
Deze FB groepen zet ik vandaag OPEN‼️

TOEGANG LIEFST ENKEL DOOR DE DANSERS ZELF ... tenzij ze géén eigen FB account hebben. 

LINK NAAR EPIC ONE
https://www.facebook.com/groups/3161271967333568

LINK NAAR EPIC UP + dance specials
https://www.facebook.com/groups/355479758862648

Mogen de jongsten NOG NIET herstarten ... staan er 2 pagina's nu al klaar om van thuis uit te dansen met RHYTHM NATION.

CORONA UPDATE 4 (30/10/2020 - 10u25)

De gemeente TERNAT heeft bovenop de Nationale en Vlaamse maatregelen beslist om
àlle groepsactivitieten te schrappen,
 tot 12 november 2020
Voor RHYTHM NATION betekent dit dat àlle lesjes, dus ook die voor -12 jarigen worden opgeschort. 🥺
https://www.ternat.be/verstrengde-coronamaatregelen

CORONA UPDATE 3 (29/10/2020 - 12u25) ...

Toch geen sportlesjes meet deze avond voor de volwassenen, noch morgen middag. Ik voel sociale druk en voel met schuldig. :-(
ONLINE lesjes worden voorbereid via ZOOM! We keep you posted

#staysafe #volgons 

CORONA UPDATE 2 (29/10/2020 - 7u00) ... 

Ik hoop dat jullie kunnen begrijpen dat we EPIC ONE niet kunnen laten dóórlopen áls de +12 jarigen daar NIET kunnen bij zijn ... liever werken de lesgevers op een ánder tijdstip met iédereen verder aan hun mooie dansjes!

Máár, om geen discussies hierover te moeten beantwoorden, laat ik de ouders/dansers zélf beslissen of hun -12 jarige EPIC ONE danser deelneemt aan een LEVEL UP dansles (naar keuze) gedurende deze lockdown (samen met 4de en 5 de leerjaar)

OF

Op later tijdstip mee deelneemt aan de INHAAL danslessen met hun ganse EPIC ONE groep.

Ik kan toch onmogelijk NU de lesgevers betalen én voor de INHAAL lessen voor álle EPIC ONE groepen...
Ik hoop dat daar begrip voor kan zijn. 🍀

Natuurlijk zullen wij ook nog inzetten op gratis online lesjes voor de EPIC groepen organiseren gedurende de lockdown ...

Meer info volgt hier en via de website, dus zeg het door ...

maar geef/gun me even organisatie tijd ok 🤭

Groetjes, we moeten samen dat virus verslaan Nancy + RN Team

CORONA UPDATE 1 (28/10/2020 - 19u45) ...

BESTE SPORTERS, DANSERS, OUDERS, LIEVE LESGEVERS ... WE GAAN OPNIEUW DOOR EEN MOEILIJKE PERIODE.
DE CORONA MAATREGELEN DIE VANDAAG ZIJN GENOMEN, TREFFEN ONZE DANSSCHOOL EN CONDITIECENTRUM.
MAAR IN HET BIJZONDER OOK ONZE DANSERS💚, SPORTERS💙, LESGEVERS❤️ EN NATUURLIJK RHYTHM NATION ZELF.

Ik houd mij er opnieuw aan om de maatregelen zéér goed te volgen zoals de overheid ze aanbeveelt.

Mag ik rekenen op een ieders begrip🙏 en vertrouwen🍀, voor deze benarde situatie, die vooral een periode van onduidelijkheid met zich zal meebrengen. Ik zal nog niet àlle antwoorden kennen, ik zal opnieuw mijn uiterste best doen om alle dansers alles te laten inhalen op vooruitgestelde tijdstippen, net zoals we dat de vorige keer succesvol hebben gedaan . Ten gepaste tijden zullen jullie hierover gebriefd worden.

Die briefing zal je ALTIJD terugvinden op onze website!

‼️VOOR NU ONMIDDELLIJK IS BELANGRIJK OM WETEN DAT WIJ ALLE EPIC DANSGROEPEN (+12J) VANAF WOENSDAG 28/10 ANNULEREN.

✅ MÀÀR DAT ALLE LEVEL GROEPEN LEVEL ONE, LEVEL UP & ONZE CUTIES, KLEUTERS (-12 JAAR) WEL NOG LES ZULLEN KRIJGEN! VOOR HEN VERANDERT ER NIETS!

✅ ER ZULLEN MORGEN EN OVERMORGEN OOK NOG EEN AANTAL SPORTLESSEN DOORGAAN.

WOE 19U15 INDOOR CYCLING (VOLZET DOOR INSCHRIJVING)
WOE 20U30 TONE UP

DO 13U30 TONE UP

Lieve dansers, sporters, ouders en àllerliefste lesgevers, ... wij gaan hierdoor komen ... Ik hoop jullie héél snel allemaal terug te zien! 🍀 Vele groetjes Nans❤️